Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@07:38:08 GMT

۴۲ دانش آموز البرز برگزیده مسابقات کشوری شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۳۸۳۸

۴۲ دانش آموز البرز برگزیده مسابقات کشوری شدند

فرشته فهمیده روز چهارشنبه به ایرنا گفت: محمد میرزاپور، سروش رضاییان و مهرشاد زیدی و کیانا نمیرانیان، نگارگودرزی ، مهسا سهرابی گهر، پگاه بخشی پور و دانیال حاتمیان  به ترتیب درگرایش نقالی، ، نقد فیلم، تکنوازی پیانو و نی ، طراحی قلم زنی و آب مرکب ، معرق کاری و طراحی جلد رتبه اول کشوری را به خود اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آریا قلیپور، ، محمد مهدی امینی، مهرشاد حسنی ودیبا بیگلری به ترتیب در گرایش نرم افزارموبایل، وبلاگ ، تکنوازی پیانو و سنتور موفق به کسب رتبه دوم کشوری دراین مسابقات شدند.

 مرجان خلج پور، معصومه شعیبی، پدرامجلیلوند، پدرام آبادی ، سارا نیکنام و ملینا صادقی به ترتیب درگرایش نرم افزارموبایل، ویدئوکست، تکنوازی کمانچه و عود، نقاشی پاستل و موزائیک کاری حائز رتبه سوم درمسابقات کشوری شدند.

همچنین  یگانه طهان، فاطمه سادات جلیلی، مهدی قاسم زاده ،علی حاجی ابراهیمی، آرین علیزاده ، سینا سعیدی، دانیال دلداری، ستایش ایلیات، المیرا معصومی، سودا خسروی و محمد امین رضا خانی در گرایش داستان، وبلاگ، تکنوازی تنبک، سه تارو کمانچه ، تکخوانی آواز سنتی، دف، گیتارالکتریک و چنگ برگزیده کشوری شدند.

سید رضا نعمتی، محمد جواد صلاحی نژاد، امیرعلی بهاری ، فرشته سادات داودی ، مریم زارع ، معصومه مددی ، روژین جمالی، تارا لک ، عطیه اختر روژین ماهانی، هانیتا میرزاده و نرگس میرزایی نیز به عنوان برگزیده کشوری در گرایش همنوازی ، سرودهمگانی، نقاشی ، طراحی مجسمه سازی ، عکاسی و چاپ دستی منتخب شدند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز اضافه کرد: یک هزار و ۷۳۲ اثر در مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزی با رویکرد مهارت آموزی، مشارکت جویی و تعاون مورد داوری قرارگرفت که ۳۰۰ اثربرتر شناخته شد.

وی تصریح کرد:  ۳۰۰هزار دانش آموز این استان در مرحله مدرسه ای سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی وهنری البرز درسال تحصیلی ۹۹-۹۸ مشارکت کردند.

فهمیده هدف از برگزاری این مسابقات را شناسایی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان در محور ادبی و پژوهشی، رسانه و فضای مجازی، فیلم، نقاشی همگانی، هنرهای آوایی، دستی،تجسمی و نمایشی ذکر کرد.

وی با بیان اینکه این مسابقات در چهار مرحله آموزشگاهی، منطقه ای، استانی و کشوری برگزارمی شود، افزود: سال گذشته ۴۷ دانش آموز البرز در مسابقات فرهنگی هنری حائز رتبه برتر کشوری شدند.

استان البرز۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز دانش آموزان مدارس البرز دانش آموزان کشوری شدند دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس

 به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد، اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.
 

 وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است، اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید
پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد، اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

 پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگر‌ها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگر‌ها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن‌ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد، اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در ‌مسابقات‌ دادرس هلال‌احمر
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • آغاز رویداد دادرس در استان اصفهان با حضور بیش از ۷۰۰ دانش‌آموز
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب